Er du vores nye marketing manager?

Vil du have et job i bureaubranchen med masser af udfordringer og ansvar? 

Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 25. august 2023

Er du ekspert i digital markedsføring?

Account Manager, Client Manager, Client Strategist, Konsulent, etc.

Kært barn har mange navne, men her hos bubble kalder vi det Marketing Manager – og nu har du mulighed for at blive vores nye af slagsen.

Bemærk at der er tale om et barselsvikariat med opstart senest den 1. november (gerne før) til og med juli 2024 - målet er dog, at vi bliver så værdifulde for hinanden, at ansættelsen kan fortsætte.

Du kan se frem til

Hos bubble bliver du del af vores marketingteam, der hjælper både B2B og B2C kunder med alt fra strategi, kreativ sparring, digital annoncering, e-mail-markedsføring, video- og fotoproduktion, tryksager og meget, meget mere. Vi har både lokale, regionale og nationale virksomheder, så du kan være sikker på, at ingen dage er ens.

Som Marketing Manager kommer du til at have ansvaret for dine egne kunder, hvor du som deres strategiske samarbejdspartner kommer til at stå for strategi, kreativt, planlægning og eksekvering af deres forskellige markedsføringsindsatser.

Vi forventer ikke, at du har erfaring med alt inden for ovenstående område, men det er et must, at du kan opsætte digitale kampagner på sociale medier, sikre gode resultater og evaluere på kampagnernes effektivitet.

Den strategiske forståelse er lige så vigtig som den tekniske kunnen, og du vil i tæt samarbejde med resten af vores team skulle sikre, at alt følger en kreativ rød tråd og stemmer overens med kundens øvrige markedsføring og identitet.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring fra en lignende stilling i bureaubranchen eller som marketingmedarbejder med ansvar for egne projekter på kundesiden.
 • Er resultatorienteret i din planlægning og eksekvering af annoncering på sociale medier. Vi arbejder i dag primært med Facebook, Instagram, LinkedIn og sekundært med YouTube, Pinterest og TikTok. Du skal selv være i stand til at opsætte annonceringen. 
 • Er analytisk interesseret og kan omsætte tal, data og performance-tracking til værdi og handling for vores kunder.
 • Er strategisk orienteret og kan sætte en annonceringsstrategi i kontekst med kundens øvrige marketing-setup og forretning.
 • Er åben, ærlig og direkte i din kommunikation – både internt til resten af bureauet og eksternt overfor kunderne. 
 • Er udadvendt og villig til at lære fra dig, så vi i fællesskab bliver klogere og løfter niveauet.
 • Arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med fokus på at skabe den gode kundeoplevelse fra start til slut.
 • Er god til at snakke med kunder, både face-to-face og digitalt.
 • Er klar til en levende og dynamisk hverdag med mange projekter og kunder kørende sideløbende.

Mandag bliver din nye yndlingsdag

bubble er et lokalt forankret reklamebureau i Horsens, med kunder i hele landet, små som store. Vi arbejder med digitale og trykte løsninger inden for markedsføring, hjemmesider og webshops, identitet og grafiske koncepter, foto- og videoproduktion og meget mere.

Hos os bliver du motiveret til at præstere dit ypperste med spændende cases, og anerkendelse gives altid med high-fives og bobler.

Vi sidder i vores eget kontorfællesskab Propelhuset, som er lokaliseret centralt i Horsens. Udover os selv, sidder vi sammen med omkring 15 andre virksomheder, som vi kan sparre med på kryds og tværs.

Udover et spændende job, får du også:

 • 11 friske kolleger + et fyldt kontorfællesskab
 • En uformel omgangstone
 • Frihed og tillid under ansvar
 • Fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage 
 • Løn efter kvalifikationer
 • Mange sociale arrangementer og årlig bubbleTour
 • Frugtordning, lækker kaffe og fredagsbar
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • ...resten skal opleves!

Ansøgning

Er det dig, vi står og mangler? Så skynd dig at sende din ansøgning og CV til job@bubble.dk. Vi holder løbende samtaler og arbejder på at ansatte vores nye medarbejder hurtigst muligt.

Bemærk, at der er tale om et barselsvikariat med opstart senest den 1. november (gerne før) til og med juli 2024, medmindre at vi ikke kan undvære hinanden efterfølgende.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel Bach på Tlf. +45 6140 4482

Er du vores nye marketing manager? Er du vores nye marketing manager? Er du vores nye marketing manager? Er du vores nye marketing manager? Er du vores nye marketing manager? Er du vores nye marketing manager?
Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 25. august 2023
Se også
Beskyt dine sociale profiler mod hackerangreb

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag