Skarp til digital marketing eller lyst til at blive det?

bubble
Dette indlæg er skrevet
af bubble den 22. maj 2023

Er du studerende, og har du lysten til at arbejde med digital markedsføring?

Måske leder du efter en praktikplads...

Eller et studiejob ved siden af din uddannelse...

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Vi søger nemlig lige nu en person til vores team, der kan assistere med forskellige marketingopgaver for vores voksende portefølje af kunder.

Vi drømmer om at finde den helt rigtige person, som passer ind i vores team, og som gerne vil arbejde med markedsføring for både lokale og nationale kunder.

Vi forestiller os, at du som studiejobber minimum kan bruge 10-15 timer om ugen hos os, mens der ved et praktikforløb naturligvis vil være tale om en fuldtidsstilling. I begge tilfælde vil der være god mulighed for en fastansættelse bagefter.

Du bliver en del af vores kreative marketingteam, som hjælper både B2B og B2C kunder med alt fra strategi, kreativ sparring, digital annoncering, e-mailmarkedsføring, video- og fotoproduktion og meget, meget mere.

Vores arbejdsdag er sjældent ens, og du vil prøve kræfter med mange forskellige marketingopgaver og kundetyper. Opgaverne kan dog sagtens udvikles, så de følger dine interesser og stærke sider, måske tekstforfatning, kampagneplanlægning, paid social, dataanalyse eller noget femte?

Vi forventer, at du er:

 • Nysgerrig på, hvad der rører sig i marketing- og mediebilledet og interesseret i at lære mere og udvikle dine faglige og personlige kompetencer.
 • Resultatorienteret i din planlægning og eksekvering af annoncering på sociale medier. Vi arbejder i dag primært med Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest. Måske kan du tilføje et medie til listen?
 • Strategisk orienteret og kan hjælpe med at omsætte en strategi til praktisk markedsføring.
 • Udadvendt og villig til at lære – og lære fra dig – så vi i fællesskab bliver klogere og løfter niveauet.
 • Selvstændig og ansvarsbevidst med fokus på at løse dine opgaver tilfredsstillende og til tiden. 
 • Klar til at blive en del af en dynamisk hverdag med flere projekter og kunder kørende sideløbende.

Mandag bliver din nye yndlingsdag

bubble er et reklamebureau beliggende centralt i Horsens, hvor overliggeren er kommunikation og værktøjerne er design, ord, foto/video, koder, platforme, koncepter, strategi og planlægning af både skæve og skarpe idéer.

Hos os bliver du motiveret til at præstere dit ypperste med spændende cases, og hvor anerkendelse gives med high-fives og bobler.

Vi sidder i vores eget kontorfællesskab, Propelhuset, hvor vi sidder med +15 andre virksomheder, som vi sparrer med på kryds og tværs.

Vi er fleksible i vores arbejdsmetoder, så det vil både være muligt at arbejde hjemme og på kontoret, når du er sat ordentligt ind i opgaver og arbejdsprocesser.

Udover et spændende job, får du også:

 • 10 friske kolleger + et fyldt kontorfællesskab

 • En uformel omgangstone

 • Frihed og tillid under ansvar

 • Mange sociale arrangementer

 • Frugtordning, lækker kaffe og fredagsbar

 • ...resten skal opleves!

Ansøgning

Er det dig, vi står og mangler? Så skynd dig at sende din ansøgning til job@bubble.dk. Vi holder løbende samtaler, indtil den rette har banket på døren.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel Bach på +45 6069 8700.

bubble
Dette indlæg er skrevet
af bubble den 22. maj 2023
Se også
Beskyt dine sociale profiler mod hackerangreb

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag