Samn Forsyning

Navn & logo • Grafisk design

Vi gav Samn Forsyning en ny identitet

I starten af 2017 blev drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens Kommune, samt drikkevandet i en stor del af Horsens Kommune, samlet i ét fælles ApS – vi har været med til at give selskabet en helt ny identitet. 
 
Opgaven bestod i et navneskifte samt en helt ny grafisk identitet. Igennem brainstorming kom vi frem til det helt rette navn: Samn Forsyning. Det afspejler fællesskab - både kollegaerne og kunder imellem.
 
Herefter skulle der produceres materiale som Samn Forsyning bruger i deres daglige virke - såsom foldere, visitkort, brevpapir, kuverter og diverse skabeloner til rapporter, stillingsannoncer og præsentationer.
Samn Forsyning
Samn Forsyning
Samn Forsyning
Samn Forsyning
’’

„Den første proces var at finde frem til et navn, som bl.a. skulle signalere fællesskab, være let at udtale, ikke være geografisk afgrænset, og kunne rumme andre opgaver end kun håndtering af vand. En opgave som Bubble håndterede yderst kreativt. Til aftalt tid præsenterede de på en overbevisende og professionel måde navnet Samn Forsyning, som vi syntes var et rigtig godt, om end lidt modigt, navn.

Vi fik den ønskede forlængede arm i Bubble, som havde 100 % styr på projektet, trods en massiv udveksling af filer frem og tilbage. Bubble forstod vores behov, og har ageret topprofessionelt i forhold til løsning af opgaven.”

- Helle, Samn Forsyning

|BREAK||FULL|
Se også
Dining on Wheels

Skal din profil også stå knivskarpt?

Ring til Daniel på +45 6140 4482