Playmakers

Sociale medier • Annoncering • Online markedsføring

Behov

Playmakers er en lokal facilitatorvirksomhed i Vejle, der lever af at dele viden om og uddanne andre i at håndtere eksterne og interne processer samt facilitering.

Online tilstedeværelse er en stor del af Playmakers markedsføring, men de oplevede desværre ikke den ønskede effekt. De ledte derfor efter en samarbejdspartner, som kunne hjælpe med at optimere deres online markedsføring på hhv. LinkedIn og Facebook. 

Indsigt

Købsprocesser er ikke liniære, men cirkulære. Det er derfor været afgørende at afdække købsrejsen og de mange faser, vi gennemgår, inden vi foretager et køb online. Det har også været gældende for Playmakers, hvor vi har brugt tid på at sætte os godt ind i købsrejsen og de mange touch-points en potentiel køber gennemgår.

Løsning

Siden juli 2021 har vi som fast tilknyttet sparrings- og samarbejdspartner hjulpet med at udvikle og opsætte annoncering på LinkedIn og Facebook, som taler ind i de forskelige faser, køberen befinder sig på i købsrejsen.

Med et mål om at anskaffe flere varme leads har vi opsat annoncering, der taler ind i både opmærksomheds-, overvejelses- og beslutningsfasen, og som har skabt en positiv udvikling i Playmakers digitale markedsføring. 

Med tiden har vores rolle udviklet sig, og vi agerer i dag som sparringspartner på alle markedsføringsaktiviter i Playmakers med stor succes. 

|FULL|
Playmakers
Playmakers
|FULL|
Playmakers
Playmakers
Playmakers
Playmakers
’’

Jeg har brugt Bo fra bubble til at hjælpe mig med Social Media annoncering, men jeg har fået langt mere end “kun” hjælp til annoncer. Bo har nemlig et udpræget helhedsperspektiv på min virksomhed, og han giver sparring på langt mere end kun annoncer og SoMe opslag: Opbygning og indhold på webshop, landingpages og nyhedsbreve. Samtidigt er han både ambitiøs på mine vegne og passer godt på pengene, så jeg oplever i høj grad at få fuld valuta for pengene.

- Mette Ullersted, ejer af Playmakers

|BREAK|
Playmakers
Se også
Arthur Andersen

Skal din profil også stå knivskarpt?

Ring til Daniel på +45 6140 4482