Strategi

Kommunikationsstrategi

Hvad vil du egentlig fortælle, og hvordan vil du så gøre det? Tanker som disse bliver ofte nedprioriteret i en travl hverdag, hvor tingene skal gå stærkt, og man bare gerne vil have eksekveret på sine markedsføringsindsatser. 

Strategi

Fundamentet skal være på plads, inden du bygger

Uden en kommunikationsstrategi er der ingen reelle retningslinjer og visioner for jeres indsatser, og det kan skabe forvirring for såvel medarbejdere som kunder og ikke mindst potentielle kunder. En strømlinet kommunikationsstrategi er derimod et brugbart værktøj til jeres interne og eksterne kommunikation, der fremadrettet gør arbejdet nemmere og mere værdiskabende for jer – men også mere professionelt overfor jeres målgruppe. 

Ingen strategi er dog statisk. Vi går derfor altid til opgaven med det formål at lære din forretning og branche at kende gennem bl.a. markedsanalyse, konkurrentanalyse og indsigt i virksomhedens værdier, visioner og identitet. Herfra dannes det strategiske fundament for den videre indsats, hvor der klarlægges punkter som kanaler, målgrupper, tone of voice, visuelle retningslinjer og meget mere.

Skal vi hjælpe med at udforme en kommunikationsstrategi for jer – der rent faktisk kan benyttes i hverdagen, og ikke blot havner i en skuffe? Så tag endelig fat i os, så hjælper vi gerne med at strømline jeres kommunikation.

Se vores cases

Send os din forespørgsel

Skal du ha’ en god blanding 
skarphed og skævhed?

Ja tak

Skal vi kontakte dig?
Fortæl os lidt mere om dig selv...
Vi glæder os til at høre mere!