Online markedsføring

Det kræver store ressourcer at mestre de mange discipliner inden for online markedsføring, og det er de færreste virksomheder, der sidder med superkræfterne internt til at løfte den komplekse opgave.

Hos bubble er vi en stor gruppe af online superhelte, der med hvert vores speciale hjælper virksomheder med at opnå succes i deres online markedsføring.

En enkelt ret eller den fulde menu?

Online markedsføring kan sammenlignes med en god middag på en restaurant: Du kan få en enkelt hovedret eller en hel sammensat menu.

Uanset, hvor sulten du er, så kan vi skræddersy en menu, der passer til dit behov. Vi serverer gerne en enkelt, lækker anretning, men vi skræddersyer også gerne en unik og personlig 7-retters menu, der garanterer, at du er dækket helt ind på alle parametre. 

Fortalt med andre ord

Hos bubble er vi digitale specialister i online markedsføring, og vi hjælper med at skabe synlighed og resultater i den online verden. Vi skræddersyer løsninger ud fra dine behov – uanset om det er enkeltstående aktiviteter eller en 360 graders løsning af din markedsføring!

Kampagne & koncept

Gode resultater opnår du bedst via gennemtænkte koncepter og veludførte kampagner. Hos bubble hjælper vi gerne med at udforme idéen samt producere indholdet, så I opnår nye, forbedrede og anderledes resultater i jeres markedsføring. 

Se mere om kampagne & koncept her

Annoncering

Lækkert indhold og gode budskaber er ikke altid nok, hvis man ikke formår at få det ud til de rigtige folk. Derfor benytter vi os af digital annoncering for at nå længere ud eller for at ramme en specifik målgruppe. Vi hjælper med annoncering af dit brand, dine budskaber og dine produkter/services på både Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest og Google. 

Se mere om annoncering her

E-mail marketing

E-mailen blev opfundet i 1978 og er i dag stadigvæk en af de mest brugte og succesfulde redskaber, som du kan bruge i din markedsføring. Hos bubble hjælper vi gerne med at få det bedste ud af din og dine kunders digitale postkasse med en veludført e-mail marketingstrategi.

Se mere om e-mail marketing her

Tekstforfatning

Vi elsker at skrive både lange, korte, seriøse og sjove tekster – men allermest elsker vi at skrive tekster med et formål, der kan skabe værdi for din virksomhed. Uanset om det er tekst til pressemeddelelser, nyhedsbreve, hjemmeside eller produktbeskrivelser, så sørger vi for at skrive en tekst, der er udformet til formålet og målgruppen, og som rammer plet i din kommunikation. 

Se mere om tekstforfatning her

Foto & video

Foto og video er de mest benyttede former for indhold på de digitale platforme – og det er med god grund! Video og foto er let-spiseligt indhold, som fanger modtagerens blik og interesse. Hos bubble hjælper vi gerne med at udforme dit visuelle indhold til dine digitale – eller trykte – platforme, så din forretning og dine budskaber bliver serveret på en lettilgængelig måde. 

Se mere om foto & video her

Google

Google er verdens mest brugte søgemaskine, men også den største platform, når det kommer til køb og salg samt annoncering online. Google er derfor nærmest umulig at komme uden om, når vi taler om at være tilstede online. Hos bubble hjælper vi med både opsætning, annoncering, rapportering og optimering af jeres digitale tilstedeværelse og indsatser på Google.

Se mere om Google her

Er der andet, vi kan udfordre dig på?

Mangler der netop den kategori, som kan løse dine udfordringer, så vær ikke bange for at tage fat i os. Vi tager gerne andre udfordringer op, uanset størrelse og omfang. 

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag