Logo & identitet

Et godt førstehåndsindtryk opnås ved en kombination af flere forskellige ting. Men en stærk visuel profil er for de fleste alfa og omega, når vi danner vores første indtryk af et brand eller en virksomhed.

Hos bubble hjælper vi med at skabe en stærk og strømlinet visuel identitet, som skaber en fængende profil udadtil, der får potentielle kunder til at stoppe op og blive nysgerrige. 

Din visuelle identitet

En stærk visuel identitet er fundamentet for brandet og opfattelsen af din virksomhed. Det er et unikt og personligt univers, der lægger retningslinjerne for, hvordan din virksomhed skal præsenteres udadtil.

Hos bubble er vi eksperter i at uarbejde stærke og spændende identiteter, der skiller sig ud fra mægden og signalerer det helt rigtige.

Vi udarbejder en grundig forståelse for din virksomheds historie, kerneværdier, holdninger og attitude – og skaber en matchende visuel identitet med et professionelt førstehåndsindtryk, som kan implementeres både analogt og digitalt.

Et logo, der fænger

Dit logo er en stor del af din visuelle identitet. Det er derfor vigtigt at få et gennemtænkt og stærkt logo, der symboliserer og kommunikerer det helt rigtige  budskab.

Vi er hundrede-meter-mestrer i at finde den lille detalje, der gør den helt store forskel. Vi kræser for alle detaljerne og skaber et logo, du med stolthed kan vise frem i mange år.

Se, hvordan vi hjalp Mejeriet Tunø med deres logo

Følg den røde tråd

Vores dygtige team af grafikere hjælper dig med en visuel identitet, som skaber en rød tråd gennem hele din kommunikation.

Med en gennemtænkt visuel identet får du en rød tråd, der sikrer en gennemtænkt kommunikation i alt din markedsføring og kommunikation.

Se, hvordan vi har skabt den røde tråd for BASE Erhverv

Det garanterer et professionelt udtryk, som danner grundstenene for et positivt førstehåndsindtryk hos alle dine interessenter.

Brug for et kreativt indspark?

Har du brug for et kreativt indspark, kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning.

Vi hjælper gerne med at udvikle koncepter og kampagner, der får din virksomhed til at stå ud fra mængden og opnå nye resultater.

Læs mere om vores kampagner og koncepter

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag