Hjemmesider

Din hjemmeside er i dag meget mere end et digitalt visitkort. Det er en digital hoveddør, hvor eksisterende og potentielle kunder hurtigt kan få indblik i, hvad din virksomhed indebærer og tilbyder.

Hos bubble hjælper vi dig, så du kan byde dine kunder et varmt og professionelt velkommen, når de besøger din virksomhed online. 

Har du brug for en ny toptunet hjemmeside?

Hos bubble udvikler vi toptunede hjemmesider for alle typer af virksomheder. Vi har en bred portefølje af kunder, som strækker sig lige fra enkeltmandsvirksomheder til SMV'er og store landsdækkende kæder.

Vores kunders hjemmesider er altid unikke og skræddersyede ud fra netop deres behov – men fælles for dem alle er, at vi altid sørger for at tage os tiden til at lære dig og din virksomhed at kende, inden vi går i gang.

Med en god og solid forståelse for din virksomhed sørger vores kreative designere og knivskarpe udviklere for at opsætte en lækker og brugervenlig hjemmeside, der tager afsæt i jeres identitet, mål og målgruppe.

Skaleret weboplevelse i brugervenligt CMS

I bubble har vi i mange år leveret unikke og toptunede hjemmesider, der er skaleret til både web, mobil og tablet. På den måde sikrer vi en god oplevelse for alle jeres besøgende – uanset hvordan de tilgår hjemmesiden. 

Vi udvikler hjemmesider i vores brugervenlige CMS-system. Det giver en række af unikke fordele, såsom høj brugervenlighed, unikke og skræddersyede designløsninger og gode integrationsmuligheder inden for statistik, optimering og markedsføring.

Se her, hvordan vi hjalp P-Olesen med deres hjemmeside.

Et godt partnerskab

Vi tror på, at den bedste hjemmeside skal gå hånd i hånd med god service og løbende support for at blive ved med at skabe de gode resultater.

Med en hjemmeside lavet af bubble er vi altid med på sidelinjen, når du får brug for det. Vores stjerneklasse-support svarer lynhurtigt på både e-mail og telefon, når du har spørgsmål eller udfordringer. 

Vi holder os opdaterede på alt, hvad der rører sig i den digitale verden, og vi kommer gerne med sparing og input til, hvordan du løbende kan forbedre din hjemmeside og brugernes oplevelse.

Læs artikel: Har du styr på dine cookies 

Du er tryg i vores hænder

Inden din nye hjemmeside går online, sikrer vi, at alle de gamle adresser bliver linket over på den nye hjemmeside. På den måde skaber vi en all-around god oplevelse for både dig og dine besøgende.

Vi sørger desuden for webhosting af hjemmesiden, så du kan koncentrere dig om dine kunder og din forretning.

Vores trygge og hurtige servicesetup sikrer, at der altid er en god oppetid og hurtig svartid på din hjemmeside. Serverne står i et sikret servermiljø i Tyskland, og vi hiver naturligvis en backup af alle dine data hjem til Danmark flere gange i døgnet.

Bliv synlig online med en ny hjemmeside

Er du nysgerrig på, hvordan vi i bubble kan hjælpe dig med at blive synlig online med en ny hjemmeside, så vær ikke bange for at kontakte os. 

Vi byder altid indenfor til en god kop kaffe eller kigger også gerne forbi dig til en uforpligtende snak om dine muligheder for en ny, toptunet hjemmeside. 

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag