Webshop

Vi er som digitale storforbrugere blevet vilde med at handle online. Næsten hver tredje dansker handler flere gange om måneden via nettet, og i 2020 satte dansk e-handel en ny rekordomsætning på 154 mia. kr. Der er derfor masser af gode grunde til og argumenter for, at din butik og produkter skal være tilgængelige online.

Hos bubble hjælper vi med at designe og udvikle din webshop, så du kan åbne dørene til din butik – også online. 

Vi hjælper dig med at skabe vækst online

Hos bubble hjælper vi adskillige virksomheder med at gøre deres butik og produkter tilgængelige online. Vi er specialister i både webdesign og -udvikling samt online markedsføring.

Du er derfor i trygge hænder hos os, hvis du har brug for et skræddersyet design og unikke features til din webshop. Vi arbejder både med design og opsætning af webshops i vores eget CMS-system og i Shopify.

Shopify-partnere

Det kan være tidskrævende at starte sin egen webshop, og det er derfor en god idé at overveje, om du har tilstrækkelig viden og ikke mindst tid til at designe og opsætte en Shopify på egen hånd.

Hos bubble er vi certificerede Shopify-partnere, og det er din garanti for, at du får opsat en webshop, der virker, når du går online!

Vi har udarbejdet, designet og opsat et utal af Shopify-løsninger for vores kunder.

Hvad er Shopify?
Shopify er en international e-handel platform, der giver dig et brugevenligt setup til at administrere din webshop.

Hvorfor Shopify?
Shopify har en lang række fordele for dig, som har behov for at komme i gang – hurtigt og let. Det giver dig derudover en række af markedsføringsmæssige fordele, da systemet er kompatibelt med flere andre digitale platforme.

Hvorfor bruge bubble til design og opsætning?
Det er tidskrævende at opsætte og designe sin egen webshop – også i Shopify. Med bubble som primus motor på din webshop, sørger vi for, at alt spiller, så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til at se det færdige resultat. 

Et godt partnerskab

Vi tror på, at den bedste hjemmeside bliver fulgt af god service og med løbende support, så siden kan blive ved med at skabe de gode resultater.

Med en webshop lavet af bubble er vi altid med på sidelinjen, når du får brug for det. Vores stjerneklasse-support svarer lynhurtigt på både e-mail og telefon, hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer undervejs.

Vi holder os opdaterede på alt, hvad der rører sig i den digitale verden og kommer gerne løbende med inputs på dine udfordringer.

Grib kunderne, inden de falder fra

Har du brug for hjælp til at markedsføre din webshop online?

Tag en snak med en af vores marketing managere eller læs mere om vores kompetencer inden for online markedsføring, annoncering eller e-mail marketing.

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag