Grafisk design

Grafisk materiale er – i fysisk eller digital udgave – en stor del af virksomhedens markedsføring og bliver flittigt brugt i den daglige kommunikation.

Hos bubble hjælper vi gerne med at skabe et positivt indtryk – uanset om det er i den digitale eller virkelige verden. 

Vi farvelægger og fintegner dine idéer

Visuel markedsføring er en stor del af den daglige kommunikation, og arbejdet med at idéudvikle og producere grafisk indhold kan fylde meget i dagligdagen, hvis man ikke mestrer det fra start.

Hos bubble er vi et stærkt team af kreative og knivskarpe grafikere, der kan hjælpe med at løfte din visuelle markedsføring, uanset om det er i den virtuelle eller virkelige verden. 

Vi hjælper med at skabe blikfang fra første øjekast i alt fra online annoncer til hand-outs, flyers, visitkort og magasiner,

Før dine idéer ud i livet

Har du selv allerede en god idé til et grafisk udtryk, eller mangler du sparring til, hvordan du bliver endnu bedre i din visuelle kommunikation? Så lad os hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet! 

Vores grafiske designere er knaldhamrende dygtige håndværkere, når det kommer til at skabe visuelt blikfang. Vi kan fintegne dine idéer eller sammensætte et kreativt team, som hjælper dig med at føre dine eller nye idéer ud i livet. 

Alt efter dit behov hjælper vi med både stort og småt.

Vi holder eller skaber den røde tråd

En hurtig og stærk genkendelighed i din visuelle profil er alfa og omega, når du kommunikerer på tværs af medier og platforme. Vi sørger derfor selvfølgelig for at holde din allerede eksisterende røde tråd i din visuelle profil, så du står stærkt i din kommunikation – eller hjælper dig med at skabe en helt ny rød tråd, som kan strømline hele din visuelle kommunikation.

Se, hvordan vi hjalp BASE Erhverv med at styrke den røde tråd

Vi er med hele vejen

Med en grafisk designer fra bubble på sidelinjen er vi med dig hele vejen. Vi hjælper gerne med at idéudvikle, designe og levere alt inden for det grafiske spektrum – både analogt og digitalt design. 

Vi hjælper blandt andet med design af visitkort, magasiner, brochurer, flyers, roll-ups, plakater, online annoncer og meget mere!

Vi står også gerne for hele dialogen med trykkeriet, så du bare kan læne dig tilbage og være sikker på, at du modtager et lækkert og gennemført produkt.

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag