E-mail marketing

E-mailen blev opfundet tilbage i 1978, men er i dag stadigvæk et af de mest brugte og succesfulde værktøjer, du kan bruge i din markedsføring og eksterne kommunikation.

Hos bubble hjælper vi gerne med at få det bedste ud af din og dine kunder digitale postkasse.

Send budskaber til målgruppens digitale postkasse

E-mail marketing er stadigvæk et af de stærkeste redskaber i din markedsføring og eksterne kommunikation! Det skyldes, at det er en platform, som du 100 % selv ejer og har kontrol over – modsat de sociale medier, hvor algoritmer i høj grad bestemmer, hvem der ser hvad og hvornår.

Med e-mails lander du direkte i modtagerens indbakke, hvor de skal tage stilling til, om de vil åbne, læse eller slette e-mailen.

Med strategisk og målrettet e-mail marketing kan du i højere grad skabe en positiv forstyrrelse hos dine modtagere, så dit budskab ikke ryger i deres digitale papirkurv, men derimod bliver læst. 

Et alsidigt værktøj i din markedsføring

E-mail marketing er et alsidigt værktøj, som kan spænde fra enkelte nyhedsbreve sendt ud til en bred liste af subscribers eller målrettede e-mails til en specifik målgruppe, der agerer ud fra en bestemt adfærd.

Mulighederne er mange, og hos bubble hjælper vi gerne med at udnytte din e-mail marketings fulde potentiale. 

Husk kunderejsen og -relationen

Selvom e-mail marketing kan være et effektivt værktøj i din markedsføring, så er der stadigvæk stor konkurrence om din målgruppes opmærksomhed. Risikoen for at din e-mail forsvinder mellem personlige og arbejdsrelaterede e-mails er derfor stor.

Kunsten i e-mail marketing handler derfor om at tænke kunderejsen og -relationerne ind i indsatsen, når du sender e-mails til din målgruppe. 

Det er derfor altid vigtigt at skabe en postiv forstyrrelse for modtageren, når du benytter e-mail marketing som værktøj i din markedsføring.

Kom godt i gang med din e-mail marketing

Uanset om din målsætning er at opbygge en større liste af subscribers, opnå bedre relationer eller at sælge mere, så hjælper vi dig godt fra start med din e-mail marketing. 

Vi kigger på, hvilken form for e-mail marketing der passer til din forretning, hvordan vi kan optimere og automatisere indsatsen, samt hvordan vi skaber værdi for dig og ikke mindst din målgruppe.

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag