Annoncering

Ni ud af ti af danskere har en profil på mindst ét social medie, hvilket gør det oplagt at hoppe med på vognen for at nå ud til eksisterende og nye kunder.

Men en digital tilstedeværelse er ikke lig med et direkte talerør. Der er nemlig stor kamp om brugernes opmærksomhed, og de skiftende algoritmer gør, at du hurtigt risikerer at forsvinde i mængden.

Hos bubble er vi hundrede-meter-mestrer i annoncering på de sociale medier, og vi hjælper med at skabe synlighed og taletid hos eksisterende og potentielle kunder. 

Positive forstyrrelser i dit feed

Flere hundredetusinde af danskere og flere millioner af mennesker verden over befinder sig dagligt på de sociale medier, hvilket giver dig en unik mulighed for at opnå øget synlighed, interesse og nye kunder i din forretning.

Desværre er en digital tilstedeværelse ikke lig med et direkte talerør, da du skal være ihærdig, hvis du skal vinde få sekunder af din målgruppes opmærksomhed. 

Hos bubble er vi hundrede-meter-mestrer i annoncering på de sociale medier, og vi arbejder målrettet for at skabe positive forstyrrelser, der skaber resultater på bundlinjen.

Vælg den rigtige platform

Der er i dag mange sociale medier at navigere i, og det handler i højere grad om at være tilstede på de(n) rigtige platform frem for at være til stede på dem alle. 

Hos bubble hjælper vi blandt andet med markedsføring på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest og Google. Og vi hjælper også gerne med at vurdere, hvilke platforme det vil give mening for netop din virksomhed at investere tid og ressourcer i.

Her hjælper vi både med opsætning, planlægning, eksekvering og rapportering, så du får de bedste resultater og overblik over, hvordan dine annoncekroner bliver brugt. 

Få dine budskaber længere ud

Algoritmerne på de sociale medier ændrer sig konstant og er designet til, at organisk indhold har sværere ved at klare sig i mængden. Du kan derfor få større udbytte af dine ressourcer ved at bruge annoncering som et værktøj i din markedsføring.

Hos bubble hjælper vi med at udarbejde en strategi, så din annoncering rammer den rigtige målgruppe der, hvor de er, på de rigtige tidspunkter og med det rigtige indhold.

Se, hvordan FIRST fik en konverteringsrate på 30,4 %

Vi mestrer den tekniske disciplin

Annoncering er i dag en teknisk disciplin for sig inden for online markedsføring!

De sociale medier giver unikke muligheder for en mere effektiv og målbar markedsførring, da den er baseret på data. Med databasseret annoncering kan du målrette og optimere annonceringen ud fra, hvordan målgruppen faktisk agerer – og ikke ud fra, hvordan du tror de agerer. 

Det kan dog hurtigt blive indviklet og kompliceret, hvis man ikke er bekendt med de mange tekniske opsætninger og muligheder, der skal til for at kunne indsamle den data. 

Hos bubble mestrer vi den tekniske disciplin i opsætning af korrekt dataindsamling i forbindelse med din annoncering. Vi sørger for at opsætte de rigtige målinger, så du opnår en effektiv og målbar markedsføring, der garanterer afkast i form af synlighed, god rækkevidde, varme leads eller købte varer. 

Se, hvordan Tørring Kanoudlejning optimerede deres klikpris

Skal vi hjælpe med at skabe resultater i din digitale markedsføring?

Har du brug for en kompetent sparringspartner, strateg og SoMe-specialist, så lad vores marketing managere hjælpe dig med at skabe resultater i din digitale markedsføring.

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag