Kampagne & koncept

Trænger din forretning eller dit produkt til en ny, kreativ og gennemført indpakning med masser af wow-faktor?

Hos bubble hjælper vi med kreativ konceptudvikling og gennemtænkte kampagnestrategier, der skaber en ny indpakning med masser af wow-faktor!

Anderledes, gennemtænkt og veludført

Gode resultater opnår man bedst gennem gennemtænkte koncepter og veludførte kampagner, der tager afsæt i virksomhedens behov og indsigter.  

Hos bubble elsker vi at være kreative og skabe unikke koncepter, der står ud fra mængden. Med fængende koncepter og målbare kampagner hjælper vi med at løse udfordringer på en ny og anderledes måde.

Fra idé til koncept

Gennemtænkte kampagner er mere end bare én god idé. De er bygget af flere kreative idéer, der tager afsæt i målgruppes behov og ageren.

I en verden, hvor der er kamp om målgruppens opmærksomhed, kræver det, at dit budskab er skarpt, fængende og opfordrer til handling.

Hos bubble hjælper vi med at forme, skalere og bygge rammerne om idéen, så du får et koncept, der er både fængende, tiltalende og opfordrer til handling. Vi tager udgangspunkt i din målgruppe og skaber et koncept, der taler ind til kernen.

Uanset om du selv har den spæde idé eller har brug for hjælp til at finde den, så står vores kreative team klar til at sparre, udfordre og hjælpe med at udarbejde dit koncept.

Vi udfører smarte kampagner

Veludførte kampagner skal være smarte – smarte som i specifikke, effektive, målbare, attraktive, relevante og tidsbegrænsede.

Vi hjælper med at udarbejde detaljerede kampagner, der er smarte, så du på den bedste måde skaber en positiv forstyrrelse hos målgruppen. På den måde sikrer du veludførte kampagner, der garanterer gode resultater. 

Vi tænker ud af boksen og ind i boblen – og viser gerne dig, hvordan vi gør! 

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag