Google

Google er verdens mest brugte søgemaskine, men også den største platform, når det kommer til køb og salg samt annoncering online. Google er derfor nærmest umulig at komme uden om, når vi taler om at være tilstede online.

Hos bubble hjælper vi dig med at være tilstede på verdens største søgemaskine – både via effektive søgeord, men også i din annoncering.

Rejsen starter med en søgning

De fleste starter med en online søgning, når de ikke kan finde vej, ikke kender svaret eller blot vil blive klogere på et emne. Din kunderejse starter derfor oftest med en simpel søgning på Google, og det er derfor en god idé at tænke Google ind i din markedsføring, hvis du vil være aktuel, når behovet opstår hos målgruppen.

SEO, SEM, YouTube og Google My Business er alle værktøjer, som du kan bruge aktivt i din markedsføring, hvis din forretning skal være noget af det første, din målgruppe møder, når de går på jagt efter dit produkt eller ydelse i den digitale jungle. 

Se, hvordan vi kan skabe synlighed med videoindhold

Bliv synlig i trafikken med en tilknyttet Google-ekspert

Hos bubble hjælper vi gerne din virksomhed med at blive synlig i trafikken. I samarbejde med vores eksterne Google-ekspert, Mads Daugaard, får I (metaforisk) tildelt en stor orange refleksvest, så I vil være noget af det første, man får øje på, når man træder ind i den store digitale jungle. 

I tæt dialog og samarbejde med Mads opsætter vi jeres Google-profiler samt toptuner værktøjerne til søgemaskineoptimering og annoncering. Vi står også for analyse, rapportering og optimering af jeres nuværende digitale tilstedeværelse og indsatser.

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag