boblen_historien_beskrivelse

Der var engang...

Fra kælder til allround reklamebureau

Året er 2010. Og settingen er en mørk kælder i Horsens. Herfra begyndte de to kreative iværksættere, Daniel Bach og Kevin Refvik, at sælge og udvikle hjemmesider til byens virksomheder. 

Bubble bevægede sig hurtigt ud af kælderen, og i dag er bubble meget mere end bare hjemmesider. Vi er et allround reklamebureau, hvor Kevin og Daniel stadig står i spidsen, men er bakket op af et team af kreative hoveder. Kreativiteten og nærværet fra kælderlokalet er den samme, men ambitionerne og kompetencerne er kun vækstet med årene.

Vores attitude

Gennem nærvær, kreativitet og indsigt skaber vi resultaterne

Nærvær

boblen_nærvær_beskrivelse

Nærvær

Vi vil altid dig og din virksomhed det bedste. Her spiller nærværet en vigtig rolle i at skabe den gensidige tillid, der skal til for at opnå gode resultater. Gennem nærvær og en personlig relation møder vi dig, der hvor du er, og herigennem kan fællesskabet opstå.

Indsigt

boblen_Indsigt_beskrivelse

Indsigt

Al kommunikation handler om at forstå. Vores primære mål er derfor altid at forstå dig som kunde og de udfordringer, du står overfor, så vi kan skabe og levere de bedste og mest holdbare løsninger. 

Kreativitet

boblen_Kreativitet_beskrivelse

Kreativitet

Gennem leg og kreativitet udforsker og udfordrer vi hinanden og vores kunder. Hos os er det ikke altid den mest oplagte løsning, der er den bedste – men derimod den løsning, der skaber den mest positive forstyrrelse og de mest mærkbare resultater. 

Resultater

boblen_Resultater_beskrivelse

Resultater

Vi har altid fokus på målet og de succeskriterier, vi opsætter i fællesskab med dig. Løsningerne skal skabe værdi og effekt, og gennem en løsningsorienteret og langsigtet tilgang er vores mål at skabe resultater, der også kan mærkes i forretningen.

Aktuelt

Bubble lancerer ny identitet

Den nye identitet er et resultat af den vigtige proces og udvikling, vi har gennemgået over de seneste 14 år. Vi er ikke de samme, som vi var engang, og vi vil derfor gerne vise, hvad vi er blevet til – både for vores egen og kunders skyld.

Gå til indlæg

Kontakt

Skal din skævhed
stå lidt skarpere?

Har du et spændende projekt på hånden eller en idé i tankerne, som du gerne vil have hjælp til at realisere? Giv Daniel et kald, så vil han møde dig med et smil, kreativ sparring og nysgerrighed.

Kontakt os