Søndergade 41D, 8700 Horsens
CVR: 32339832

Daniel Bach

Mulighedsskaber
Læs mere om Daniel

Daniel Bach

Daniel er boblens salgsdirektør og ansigt udadtil, så der er stor chance for at du har mødt ham til et netværksmøde eller et andet socialt arrangement.

Han elsker at komme ud på besøg og høre mere om netop din situation, samt ønsker til fremtidig profil og markedsføring, således han kan hjælpe dig til et overblik på dine muligheder.

Daniel stiftede i 2010 bubble sammen med Kevin.

Kevin Refvik

Kaptajnen
Læs mere om Kevin

Kevin Refvik

Kevin er vores CEO og projektleder, så har du et projekt igang med os har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med ham.

Han har fingeren på den daglige puls i bubble, og sørger for at kvalitetssikre vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Kevin stiftede i 2010 bubble sammen med Daniel.

Tonje Kromann Nissen

Kommunikation og marketing jonglør
Læs mere om Tonje

Tonje Kromann Nissen

Tonje er marketing manager, og hun sørger for, at du rammer plet i din markedsføring og kommunikation. Skal du have hjælp til tekster, pressemeddelelser, kreative kampagner og koncepter, er der stor sandsynlighed for, at du får sagt hej til Tonje.

Tonje jonglerer dagligt med alle former for intern og ekstern kommunikation, herunder også projektledelse af små og store projekter. Med alt fra strategi til eksekvering og management tør vi derfor godt kalde Tonje for 100-meter-mester i et hav af marketing- og kommunikationsdiscipliner.

Mathilde Dybdal

E-Commerce specialist
Læs mere om Mathilde

Mathilde Dybdal

Mathilde er marketing manager med speciale i alt det online! Hun sørger for, at kampagner og strategier leverer resultater, der har effekt og kan måles. Får du hjælp til din markedsføring hos os, stifter du helt sikkert bekendtskab med hende.

Thomas Jensen

Kreativ kreatør
Læs mere om Thomas

Thomas Jensen

Thomas er boblens video- og fotograf, og han hjælper dig med at skabe indhold til dine kanaler. Har du fået hjælp til enten video eller foto af bubble, så kan du sikkert genkende ham. 

Med kamera i hånden og en passion for kreative fortællinger, sørger han for, at du bliver endnu mere synlig. 

Kristoffer Berg Borlund

Visuel artist
Læs mere om Kristoffer

Kristoffer Berg Borlund

Kristoffer er vores grafiske designer i boblen, og for ham er der ikke den designopgave, der ikke kan løses! Han er nemlig knivskarp, når det kommer til visuelle identiteter, webdesigns og kreative grafiske opgaver!

Malene Berg

Design ninja
Læs mere om Malene

Malene Berg

Malene er detaljens kvinde, når det kommer til grafisk design, og udover kompetencer inden for bl.a. webdesign, identitet og logo er hun altid med på seneste trends inden for æstetik, design og digitale medier.

Sammen med resten af boblens kreative team sørger Malene som grafisk designer for, at jeres brand og produkter fremstår knivskarpt visuelt – og her er intet overladt til tilfældighederne.

 

Jesper Bille Olsen

Web magiker
Læs mere om Jesper

Jesper Bille Olsen

Jesper er udvikler i boblen, og han har derfor en stor andel i, at din hjemmeside kører upåklageligt.

Jesper er uddannet webudvikler og er altid klar på en snak om alt fra HTML og CSS til JavaScript og PHP, hvis du altså kan følge med.

Michael Blaxkjær

Kode detektiv
Læs mere om Michael

Michael Blaxkjær

Michael er en af boblens udviklere, og han sørger for, at din hjemmeside er top-tunet og altid står knivskarp! Michael er lidt af en kodedetektiv, og der findes ikke den HTML-kode, som han ikke kan knække. Så uanset om det er HTML eller CSS, så kan du forvente, at Michael er på sagen! 

Mette Sørensen

Grafisk ninja
Læs mere om Mette

Mette Sørensen

Mette er grafiske designer i boblen og står bag mange af de webdesigns, logodesigns og trykte produkter vores kunder får i hånden.

Hun har især en stor passion for det trykte medie, og kan hjælpe dig med alt fra PDF til Pantone.