Søndergade 41E, 8700 Horsens

Daniel Bach

Mulighedsskaber
Læs mere om Daniel

Daniel Bach

Daniel er boblens salgsdirektør og ansigt udadtil, så der er stor chance for at du har mødt ham til et netværksmøde eller et andet socialt arrangement.

Han elsker at komme ud på besøg og høre mere om netop din situation, samt ønsker til fremtidig profil og markedsføring, således han kan hjælpe dig til et overblik på dine muligheder.

Daniel stiftede i 2010 bubble sammen med Kevin.

Kevin Refvik

Kaptajnen
Læs mere om Kevin

Kevin Refvik

Kevin er vores CEO og projektleder, så har du et projekt igang med os har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med ham.

Han har fingeren på den daglige puls i bubble, og sørger for at kvalitetssikre vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Kevin stiftede i 2010 bubble sammen med Daniel.

Anne Hedegaard

Projektleder
Læs mere om Anne

Anne Hedegaard

Anne er boblens projektleder, og sørger for at vores opgaver kører på skinner. Har du et projekt i gang med os, har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med hende.

Anne har sort bælte i struktur og planlægning og har en stor passion for udvikling af såvel projekter som mennesker.

Mette Sørensen

Grafisk ninja
Læs mere om Mette

Mette Sørensen

Mette er en af de grafiske designere i boblen, og står bag mange af de webdesigns, logodesigns og trykte produkter vores kunder får i hånden. Hun har især en stor passion for det trykte medie, og kan hjælpe dig med alt fra PDF til Pantone.

 

Bo Carstensen

SoMe jonglør
Læs mere om Bo

Bo Carstensen

Bo er den ene af boblens to marketing managere, og det er ham, der tager sig af online markedsføring. Hvis det handler om sociale medier, content strategier eller annoncering, er det Bo, der klarer den. 

Så hvis du lige har fået lavet en super lækker hjemmeside, eller bare gerne vil gøre mere for din online tilstedeværelse, er han klar til at sørge for, at skabe en masse trafik.

Thomas Jensen

Kreativ kommunikatør
Læs mere om Thomas

Thomas Jensen

Thomas er den ene af boblens to marketing managere, der sammen hjælper dig med at skabe synlighed online. Hvad enten det er udvikling af content marketing, strategier eller en opgradering af dit indhold på dine digitale medier, så kan Thomas hjælpe dig!

Med et kamera i hånden og en passion for kreative fortællinger, sørger han for, at du bliver endnu mere synlig på de digitale medier.

Jesper Bille Olsen

Web magiker
Læs mere om Jesper

Jesper Bille Olsen

Jesper er den ene af boblens udviklere, og han har derfor en stor andel i, at din hjemmeside kører upåklageligt. Jesper er uddannet webudvikler og er altid klar på en snak om alt fra HTML og CSS til JavaScript og PHP, hvis du altså kan følge med.

Malene Berg

Design aspirant
Læs mere om Malene

Malene Berg

Malene er bubbles design aspirant, og sammen med boblens kreative team står hun klar til at hjælpe med at designe alt fra hjemmesider til visitkort. Så uanset om det er RGB, CMYK eller HEX, så sørger Malene for at farvelægge din profil, så den står helt skarp! 
 

Grafisk kreatør

Grafisk kreatør
Læs mere om Rafel

Grafisk kreatør

Rafel er det seneste skud på stammen hos bubble! Han er en del af vores grafiske team, hvor han hjælper med at skabe kreative og fantasifulde designs til både web og print.

Som grafisk designer har Rafel en passion for at udvikle visuelle identiteter. Så uanset om I ønsker en ny hjemmeside eller blot et nyt logo, så står Rafel klar til at hjælpe jer med at finde det rigtige udtryk!