Søndergade 41E, 8700 Horsens

Daniel Bach

Mulighedsskaber
Læs mere om Daniel

Daniel Bach

Daniel er boblens salgsdirektør og ansigt udadtil, så der er stor chance for at du har mødt ham til et netværksmøde eller et andet socialt arrangement.

Han elsker at komme ud på besøg og høre mere om netop din situation, samt ønsker til fremtidig profil og markedsføring, således han kan hjælpe dig til et overblik på dine muligheder.

Daniel stiftede i 2010 bubble sammen med Kevin.

Kevin Refvik

Kaptajnen
Læs mere om Kevin

Kevin Refvik

Kevin er vores CEO og projektleder, så har du et projekt igang med os har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med ham.

Han har fingeren på den daglige puls i bubble, og sørger for at kvalitetssikre vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Kevin stiftede i 2010 bubble sammen med Daniel.

Anne Hedegaard

Kreativ design’onaut
Læs mere om Anne

Anne Hedegaard

Anne er en af de grafiske designere i boblen, og hun har en finger i en stor del af de webdesigns, logodesigns og SoMe designs vores kunder får leveret. Hun har især en stor passion for online medier, og sidder altid klar med en kreativ løsning på alt fra foto- og video redigering til lækre designs.

Mette Sørensen

Grafisk ninja
Læs mere om Mette

Mette Sørensen

Mette er en af de grafiske designere i boblen, og står bag mange af de webdesigns, logodesigns og trykte produkter vores kunder får i hånden. Hun har især en stor passion for det trykte medie, og kan hjælpe dig med alt fra PDF til Pantone.

 

Bo Carstensen

SoMe jonglør
Læs mere om Bo

Bo Carstensen

Bo er den ene af boblens to marketing managere, og det er ham, der tager sig af online markedsføring. Hvis det handler om sociale medier, content strategier eller annoncering, er det Bo, der klarer den. 

Så hvis du lige har fået lavet en super lækker hjemmeside, eller bare gerne vil gøre mere for din online tilstedeværelse, er han klar til at sørge for, at skabe en masse trafik.

Thomas Jensen

Kreativ kommunikatør
Læs mere om Thomas

Thomas Jensen

Thomas er den ene af boblens to marketing managere, der sammen hjælper dig med at skabe synlighed online! Hvad enten det er udvikling af content marketing, strategier eller en opgradering af dit indhold på dine digitale medier, så kan Thomas hjælpe dig!

Med et kamera i hånden og en passion for kreative fortællinger, sørger han for, at du bliver endnu mere synlig på de digitale medier.