Søndergade 41D, 8700 Horsens

Daniel Bach

Mulighedsskaber
Læs mere om Daniel

Daniel Bach

Daniel er boblens salgsdirektør og ansigt udadtil, så der er stor chance for at du har mødt ham til et netværksmøde eller et andet socialt arrangement.

Han elsker at komme ud på besøg og høre mere om netop din situation, samt ønsker til fremtidig profil og markedsføring, således han kan hjælpe dig til et overblik på dine muligheder.

Daniel stiftede i 2010 bubble sammen med Kevin.

Kevin Refvik

Kaptajnen
Læs mere om Kevin

Kevin Refvik

Kevin er vores CEO og projektleder, så har du et projekt igang med os har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med ham.

Han har fingeren på den daglige puls i bubble, og sørger for at kvalitetssikre vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Kevin stiftede i 2010 bubble sammen med Daniel.

Anne Hedegaard

Projektleder
Læs mere om Anne

Anne Hedegaard

Anne er boblens projektleder og sørger for at vores opgaver kører på skinner. Har du et projekt i gang med os, har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med hende.

Anne har sort bælte i struktur og planlægning og har en stor passion for udvikling af såvel projekter som mennesker.

Bo Carstensen

Marketingstrateg
Læs mere om Bo

Bo Carstensen

Bo er marketing manager, og han sørger for, at kampagner og strategier leverer resultater, der har effekt og kan måles. Får du hjælp til din markedsføring hos os, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med ham.

Bo er marketingstrateg og har stor passion for at udtænke kampagner og strategier, der skaber rammer lige i skabet med stor effekt.

Tonje Nissen

Marketing connaisseur
Læs mere om Tonje

Tonje Nissen

Tonje er marketing manager, og hun sørger for, at du rammer plet i din markedsføring og kommunikation. Får du hjælp til din markedsføring og kommunikation, er der stor sandsynlighed for, at du har sagt hej til Tonje.

Tonje er en rigtig connaisseur, når det kommer til kommunikation. Med alt fra presseindsatser og strategi til fængende tekster og kreative kampagner tør vi godt kalde Tonje for 100-meter-mester i et hav af marketing-discipliner.

Thomas Jensen

Kreativ kreatør
Læs mere om Thomas

Thomas Jensen

Thomas er boblens video- og fotograf, og han hjælper dig med at skabe indhold til dine kanaler. Har du fået hjælp til enten video eller foto af bubble, så kan du sikkert genkende ham. 

Med kamera i hånden og en passion for kreative fortællinger, sørger han for, at du bliver endnu mere synlig. 

Mette Sørensen

Grafisk ninja
Læs mere om Mette

Mette Sørensen

Mette er grafiske designer i boblen og står bag mange af de webdesigns, logodesigns og trykte produkter vores kunder får i hånden.

Hun har især en stor passion for det trykte medie, og kan hjælpe dig med alt fra PDF til Pantone.

 

Jesper Bille Olsen

Web magiker
Læs mere om Jesper

Jesper Bille Olsen

Jesper er udvikler i boblen, og han har derfor en stor andel i, at din hjemmeside kører upåklageligt.

Jesper er uddannet webudvikler og er altid klar på en snak om alt fra HTML og CSS til JavaScript og PHP, hvis du altså kan følge med.

Michael Blaxkjær

Kode detektiv
Læs mere om Michael

Michael Blaxkjær

Michael er en af boblens udviklere, og han sørger for, at din hjemmeside er top-tunet og altid står knivskarp! Michael er lidt af en kodedetektiv, og der findes ikke den HTML-kode, som han ikke kan knække. Så uanset om det er HTML eller CSS, så kan du forvente, at Michael er på sagen! 

Malene Berg

Design aspirant
Læs mere om Malene

Malene Berg

Malene er bubbles design aspirant, og sammen med boblens kreative team står hun klar til at hjælpe med at designe alt fra hjemmesider til visitkort.
 
Hvad enten om det er RGB, CMYK eller HEX, så sørger Malene for at farvelægge din profil, så den står helt skarp!