Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Daniel Bach

Mulighedsskaber
Læs mere om Daniel

Daniel Bach

Daniel er boblens salgsdirektør og ansigt udadtil, så der er stor chance for at du har mødt ham til et netværksmøde eller et andet socialt arrangement.

Han elsker at komme ud på besøg og høre mere om netop din situation, samt ønsker til fremtidig profil og markedsføring, således han kan hjælpe dig til et overblik på dine muligheder.

Daniel stiftede i 2010 bubble sammen med Kevin.

Kevin Refvik

Kaptajnen
Læs mere om Kevin

Kevin Refvik

Kevin er vores CEO og projektleder, så har du et projekt igang med os har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med ham.

Han har fingeren på den daglige puls i bubble, og sørger for at kvalitetssikre vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Kevin stiftede i 2010 bubble sammen med Daniel.

Mette Sørensen

Grafisk ninja
Læs mere om Mette

Mette Sørensen

Mette er en af de grafiske designere i boblen, og står bag mange af de webdesigns, logodesigns og trykte produkter vores kunder får i hånden. Hun har især en stor passion for det trykte medie, og kan hjælpe dig med alt fra PDF til Pantone.

 

Dani Nielsen

SoMe nørd
Læs mere om Dani

Dani Nielsen

Dani er boblens marketing og SoMe Manager, så hvis du følger os på de sociale medier er det hans sprøde toner du læser.

Han har et bredt kendskab til alt fra Instagram til Facebook og LinkedIn, så tøv ikke med at hive fat i ham hvis du har behov for kyndig hjælp og sparring.

Thomas Jacobsen

Kodehoved
Læs mere om Thomas

Thomas Jacobsen

Thomas er frontend udvikler og boblens svar på en kode-magiker, så har du en hjemmeside hos os er der stor sandsynlighed for, at det er Thomas' skyld den fungerer perfekt.

Han skriver knivskarp kode, og er altid klar på en snak om den seneste udvikling på området, hvis du altså kan følge med.

Sonny Bitsch

Visuel troldmand
Læs mere om Sonny

Sonny Bitsch

Sonny er en af de grafiske designere i boblen, og han har en magisk finger med i mange af de webdesigns, logoer og appdesigns, som vi laver for vores kunder. Han har især en stor passion for digitalt design, og kan hjælpe dig med alt lige fra iøjnefaldende bevægelsesgrafik til oplevelsesskabende webløsninger.

Sonny har en professionsbachelor i grafisk kommunikation.

Anne Hedegaard

Kreativ design’onaut
Læs mere om Anne

Anne Hedegaard

Anne er en af de grafiske designere i boblen, og hun har en finger i en stor del af de webdesigns, logodesigns og SoMe designs vores kunder får leveret. Hun har især en stor passion for online medier, og sidder altid klar med en kreativ løsning på alt fra foto- og video redigering til lækre designs.

Anne er under uddannelse som Mediegrafiker og er pt. på barsel.

Mr. Baloo

Hyggespreder
Læs mere om Baloo

Mr. Baloo

Baloo er boblens hyggehund, hvis primære funktion er at sove og spise.

Han forstår sig virkelig på begrebet livsnyder, og kan oftest findes i sin kurv eller i skødet af en, som gider klø ham lidt bag øret.