Tekstforfatning

Tekstforfatning er måske en af verdens ældste marketingsdiscipliner, og det er bl.a. psykologien og teknikken bag en velforfattet tekst, der får din målgruppe til at handle.

Hos bubble hjælper vi gerne med at strikke ord sammen, som rammer plet i din markedsføring og kommunikation!

Tekstforfatning i weltklasse

Man kan nemt komme til at tro, at tekstforfatning er den letteste marketingsdisciplin af alle – for de fleste kan vel skrive en tekst, som andre kan læse og forstå? Sådan er det bare ikke, faktisk langt fra. 

Tekstforfatning handler om at fange læserens opmærksomhed hurtigst muligt med korte, præcise og fængende ord, vendinger og sætninger, hvor pointen bliver serveret med det samme i et sprog, der både formidler budskabet og rammer modtagerens følelser.

Hos bubble elsker vi at skrive tekster – både lange og korte, seriøse og sjove – men vi elsker allermest at skrive tekster, der er let-spiselige og har et formål.

Vores tekstforfattere er utraditionelle og gode til at twiste bogstaver til fængende sætninger, der gør det let at servere budskaber, som klæber sig fast til hjernen.

Om det er pressemeddelelser, nyhedsbreve, tekst til hjemmeside, produktbeskrivelser eller noget helt fjerde er ikke vigtigt – vi skriver tekster, der er unikke og udformet til formålet og målgruppen.

Det er, hvad vi kalder, tekstforfatning i weltklasse!

Tekster, der rammer fra første bogstav!

Hos bubble hjælper vi med tekstforfatning til alle formål og medier. Vi hjælper blandt andet med tekst til:

  • Pressemeddelelser
  • Nyhedsbreve og sociale medier
  • Magasiner og trykte medier
  • Hjemmesider og webshops

Vi rådgiver, idéudvikler og producerer velformulerede tekster i tæt samarbejde med dig og dine mål! Men vi kan også agere som selvkørende redaktion, der leverer tekstforfatning rettidigt og direkte til dine kanaler. 

Uanset behovet, så hjælper vores tekstforfattere med at skrive tekster, der rammer fra første bogstav! 

Skal vi hjælpe med få de rigtige bogstaver i geled?

Har du brug for, at vi får de rigtige bogstaver i geled i dine projekter, så vær ikke bange for at tage kontakt til os!

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag