Foto & video

Visuelt materiale er det mest optimale indhold, når det handler om at fange og fastholde digitale storforbrugere, der scroller gennem feedet, streamer eller besøger din hjemmeside. 

Hos bubble hjælper vi med at fastholde din målgruppe med letserveret og fængende indhold – uanset om det handler om at fange målgruppens opmærksomhed inden for få sekunder, eller hvis de skal have tid til fordybelse.

Indhold, der kan mærkes

Foto og video er alfa og omega, når det kommer til markedsføring. Billeder og video er fyldt med følelser, stemning og historier, som kan tryllebinde på en helt anden måde end andre former for indhold. Det er derfor også det mest optimale indhold, du kan bruge i din markedsføring, når det handler om at fange og fastholde din målgruppe. 

Hos bubble hjælper vi med at producere foto og video til både stort og småt – men altid så det kan mærkes, og så din virksomheds identitet og mål skinner igennem. 

Godt indhold skal nemlig kunne mærkes. Enten i form af et godt afkast, en fængende historie eller et stærkt indtryk hos seeren. Vi rådgiver, idéudvikler og producerer indhold  til små og store skærme, til digitale og trykte medier. 

Vi hjælper med både filmproduktion, portræt- og stemningsbilleder samt dronefoto og -video til dine forskellige kommunikationskanaler. 

Det optimale værktøj i din markedsføring

Visuelt indhold er det mest optimale værktøj, du kan bruge i din markedsføring. Det skyldes, at det er fængende og på en let måde kan servere underholdning for din målgruppe.

Visuelt indhold øger din synlighed på de sociale medier markant sammenlignet med andre former for indhold, da det er forbrugernes foretrukne form for underholdning.

Derudover er visuelt indhold en god investering, da det har et stærkt afkast, når det gælder søgemaskineoptimering. Google (den mest brugte søgemaskine) og YouTube (den anden mest brugte søgemaskine) prioriterer nemlig videoindhold højere, så du med video på din hjemmeside og/eller med en videobank på YouTube kan rangere bedre, når folk laver en søgning på enten Google eller YouTube. 

content/asset-1.png  Besøg vores YouTube-kanal her

Skal vi hjælpe med at skabe levende indhold?

Har du brug for hjælp til at få dit indhold og budskab i live? Så tag fat i os, så sørger vi for at opsætte både manus, storyboard og kamera, så du blot skal levere det helt store smil på dagen for fotoshootet.

 

Skal vi ringe dig op?

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Nysgerrig? Tag et smugkig her!

Er du nysgerrig på nogle af de billeder, vi har taget for vores kunder og samabejdspartnere, så tag et smugkig lige her neden for.

Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video Foto & video

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for et indspark, så kan vores team af kreative hoveder med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Vi udfordrer tanker og idéer med hensigt om, at din virksomhed står stærkere.

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag