OnePoint

Hjemmeside

Ny energi til OnePoint

OnePoint er et SharePoint konsulenthus, der primært hjælper deres kunder med løsninger, processer og funktionalitet indenfor Sharepoint. 

I forbindelse med en rebranding af virksomheden, havde de brug for hjælp til at få deres hjemmeside til at gå i tråd med deres nye profil og styrke konverteringsraten.

Vi har benyttet os af logoets rød/orange farveunivers, til at skabe en forfriskende og dynamisk hjemmeside. Dertil er de ansatte sat i stor fokus for at øge troværdigheden og skabe en personlig relation mellem virksomheden og kommende kunder.

Se hjemmesiden her

OnePoint
OnePoint
’’

Vi havde brug for en ekstern samarbejdspartner der kunne se på OnePoint med friske øjne og lynhurtigt bygge en ny side til os, der matchede vores ønsker i forbindelse med en ”rebranding” proces med nyt navn, logo etc.
OnePoint er et SharePoint konsulenthus fyldt med dygtige programmører, men vores primære kompetencer er indenfor SharePoint løsninger/processer og funktionalitet, så det var rigtig rart at bubble både havde en stærk kompetence indenfor det grafiske og samtidigt hurtigt (og professionelt) kunne færdiggøre siden.

Det har været et nemt og ukompliceret samarbejde og vi fik lige den side vi ønskede. Så selvfølgelig kan vi kun anbefale andre at booke bubble!

- Serina, OnePoint

|BREAK||FULL|
OnePoint
OnePoint
Se også
Qlue

Skal din profil også stå knivskarpt?

Ring til Daniel på +45 6140 4482