Vi søger en frontend-udvikler

Kan du omdanne kreative designs til hjemmesider og webshops der skaber resultater?

Kevin Refvik
Dette indlæg er skrevet
af Kevin den 12. marts 2021

Det er lige dig, vi mangler

Til vores team søger vi en frontend-udvikler, som skal være med til at levere flotte og resultatskabende websites til vores kunder - du taler naturligvis flydende HTML, CSS og Javascript.

Du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer være med til at løse opgaver for alt fra den lokale virksomhed til det nationale brand. Og så har vi det skide sjovt, mens vi gør det.

Det er kun et plus, hvis du har erfaring med Shopify, Gulp, Git, Vue.js og templatesystemer som Twig, Smarty og Liquid. Hvis ikke, så skal vi nok sætte dig godt ind i tingene.

/f/stemning-2019/ddn05592.jpg

Mandag bliver din yndlingsdag

Bubble er et digitalt bureau, hvor vi garanterer en hverdag, som ikke ligner den i går. Hos os bliver du motiveret til at præstere dit ypperste, med spændende cases, og hvor anerkendelse gives med high-fives og bobler.

Vi sidder i vores eget kontorfællesskab; Propelhuset, som er lokaliseret centralt i Horsens. Udover os selv, sidder vi med 15 andre virksomheder, som vi kan sparre med på kryds og tværs.

Ansøgning

Ansættelse pr. 1. maj – men vi venter også gerne på den rette.

Så skynd dig at sende en kort ansøgning til job@bubble.dk, hvor du meget gerne må vedhæfte eksempler på dit arbejde. Vi holder løbende samtaler, indtil den rette har banket på døren. Kuverten mærker du med Frontend-udvikler.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kevin Refvik på +45 6069 8700.

Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler Vi søger en frontend-udvikler
Kevin Refvik
Dette indlæg er skrevet
af Kevin den 12. marts 2021
Se også
3 gode grunde til at måle din kommunikation