Vi søger en allround grafiker til vores kreative team

Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 28. juni 2022

Drømmer du om InDesign om natten? Og kan du se dig selv i et lokalt reklamebureau med højt til loftet? 

Så er det dig, vi leder efter til vores barselsvikariat med mulighed for forlængelse!

Da en af vores grafikere skal en tur på barsel, søger vi en medarbejder, som har lyst til at blive en del af et kreativt reklamebureau, hvor ingen dage er ens.

Om du er autodidakt eller uddannet inden for faget, betyder ikke det store. Vi vægter din profil og kompetencer højest, men det er vigtigt, at du har en god forståelse for visuel kommunikation og formidling.

Vi ser gerne, at: 

  • Du mestrer grafisk design og UX
  • Du har sans for detaljen og sætter en ære i dit arbejde
  • Du er nysgerrig og altid opdateret på de seneste trends i dit fag
  • Du kan lide at tænke i kreative koncepter og idéudviking
  • Du er selvstændig og selvkørende
  • Du er superbruger af Adobe-pakken.

Vi kan (næsten) garantere, at mandag bliver din yndlingsdag

Din hverdag bliver alsidig, og du vil i tæt samarbejde med dine kolleger løse et bredt spektrum af opgaver for mange forskellige kunder – lige fra den mindre virksomhed nede på hjørnet, til det nationalkendte brand. 

Du kan forvente at få forskellige kreative opgaver forbi dine hænder, da vi laver alt fra lækre hjemmesider, webshops, logoer og visuelle identiteter til trykte medier, digital annoncering og meget mere.

Du skal desuden være klar på at arbejde i et dynamisk og energisk miljø, hvor der er højt til loftet og plads til alle. For os er et godt arbejdsmiljø afgørende for en hverdag, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi ser derfor gerne, at du er uhøjtidelig og positiv, nysgerrig og initiativrig og en holdspiller.

Vi fejrer hinandens små og store sejre med bobler

Bubble er et kreativt reklamebureau, hvor vi garanterer en hverdag, som ikke ligner den i går. Vi er et team af kreative hoveder, som i dagligdagen arbejder tæt sammen for at løse spændende cases og udfordringer for vores kunder. Hos os bliver du motiveret til at præstere dit ypperste, og vi er ikke blege for at fejre med high-fives og bobler. Hvis det er sjovt at gå på arbejde, så kommer resten af sig selv - følg med på Instagram.

Til dagligt sidder vi i vores eget kontorfællesskab, Propelhuset, som er lokaliseret centralt i Horsens. Udover os selv, sidder vi med +15 solo-selvstændige, som vi kan sparre med på kryds og tværs og grine med over frokosten.

Ansøg allerede nu

Stillingen er som udgangspunkt en tidsbegrænset stilling på 37 timer (barselsvikariat) med mulighed for forlængelse eller fast stilling efterfølgende. Omfang og ugentlig arbejdstid aftaler vi i fællesskab. Freelancere kan også have interesse.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette banker på døren. Opstart senest 1. oktober 2022.

Skynd dig at sende din ansøgning til job@bubble.dk, mærket Grafisk Designer.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel Bach på +45 6140 4482.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 28. juni 2022
Se også
Google Analytics udgår og erstattes af ny opdatering

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag