Har du digitale superkræfter?

Så er du måske vores nye online marketing manager!

Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 01. juli 2021

Er du ekspert i digital markedsføring - eller har du viljen til at blive det?

Så er du måske vores nye online marketing manager, da vi søger en person til vores marketingteam, som ønsker at udvikle sine kompetencer indenfor bl.a. paid social, e-mailmarketing og online marketingkampagner generelt...

bubble har over de seneste to år arbejdet og dygtiggjort os indenfor paid social og e-mail marketing med flotte resultater. Vi er nu klar til at tage et skridt op i vores markedsføringsteam, og dertil har vi brug for dig! Vi ønsker at løfte niveauet i hele marketingafdelingen, og vi leder efter en holdspiller, som er interesseret i at løfte niveauet og vidensdele på tværs af teamet.

Hos bubble bliver du del af vores markedstingsteam, hvor vi hjælper både B2B og B2C kunder med alt fra strategi, kreativ sparring, social medie annoncering, e-mailmarkedsføring, video- og fotoproduktion og meget, meget mere.

Du kommer til at opsætte kampagner for vores kunder på de sociale medier, sikre gode resultater og evaluere på kampagnernes effektivitet. Den strategiske forståelse er dog lige så vigtig som den tekniske kunnen, og du vil i tæt samarbejde med resten af vores team sikre, at alt følger den kreative rød tråd og stemmer overens med kundens øvrige markedsføring.

De digitale muligheder udvikler sig hele tiden, hvorfor det er afgørende at du har interesse i at følge med og være nysgerrig på hvilke døre der åbner sig på de forskellige platforme!

Vi forventer du er:

 • Resultatorienteret i din planlægning og eksekvering af annoncering på sociale medier. Vi arbejder i dag med Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest
 • Analytisk interesseret og kan omsætte tal, data og performancetracking til værdi og handling for vores kunder (erfaring med Google Analytics og Tag Manager er et stort plus)
 • Strategisk orienteret, og kan sætte en annonceringsstrategi i kontekst med kundens øvrige marketingssetup og forretning
 • Åben, ærlig og direkte i din kommunikation, samt klar på udvikling
 • Udadvendt og villig til at lære fra dig, så vi i fællesskab bliver klogere og løfter niveauet
 • Selvstændig og ansvarsbevidst med fokus på at skabe den gode kundeoplevelse fra start til slut
 • God til at snakke med kunder, både face-to-face og digitalt
 • Klar til en levende hverdag med flere projekter og kunder kørende sideløbende

 

Mandag bliver din yndlingsdag

bubble er et lokalt forankret bureau i Horsens. Vi har i dag fire ben i vores forretning: Hjemmesider og webshops, identitet og koncept, online markedsføring og foto- og videoproduktion.

Hos os bliver du motiveret til at præstere dit ypperste med spændende cases, og hvor anerkendelse gives med high-fives og bobler.

Vi sidder i vores eget kontorfællesskab; Propelhuset, som er lokaliseret centralt i Horsens. Udover os selv, sidder vi med 15 andre virksomheder, som vi kan sparre med på kryds og tværs.

Udover dit spændende job, får du også:

 • 10 friske kolleger + et fyldt kontorfællesskab

 • En uformel omgangstone

 • Frihed og tillid, under ansvar

 • Løn efter kvalifikationer

 • Mange sociale arrangementer og årlig bubbleTour

 • Frugtordning, lækker kaffe og fredagsbar

 • Pensionsordning og sundhedsforsikring

 • ...resten skal opleves!

 

Ansøgning

Er det dig vi står og mangler? Så skynd dig at sende din ansøgning til job@bubble.dk. Vi holder løbende samtaler, indtil den rette har banket på døren.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel Bach på +45 6069 8700.

Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter? Har du digitale superkræfter?
Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 01. juli 2021
Se også
3 gode grunde til at måle din kommunikation

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag