Er du vores nye Paid Social Specialist?

Er paid social og e-mailmarkedsføring din hjemmebane? Så er det dig vi leder efter!

Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 01. juli 2021

Er paid social og e-mailmarkedsføring din absolutte force?

Da vi efterhånden bruger mere og mere tid på disse to discipliner, søger vi en person, der sidder med knivskarpe kompetencer som Paid Social Specialist og indenfor e-mailmarkedsføring.

bubble har over de seneste to år arbejdet og dygtiggjort os indenfor paid social og e-mail marketing med flotte resultater. Vi er nu klar til at tage et skridt op i vores markedsføringsteam, og dertil har vi brug for dig! Vi ønsker at løfte niveauet i hele marketingafdelingen, og vi leder efter en holdspiller, som er interesseret i at løfte niveauet og vidensdele på tværs af teamet.

Hos bubble bliver du del af vores markedstingsteam, hvor vi hjælper både B2B og B2C kunder med alt fra strategi, kreativ sparring, social medie annoncering, e-mailmarkedsføring, video- og fotoproduktion og meget, meget mere.

Du kommer til at opsætte kampagner for vores kunder på de sociale medier, sikre gode resultater og evaluere på kampagnernes effektivitet. Den strategiske forståelse er dog lige så vigtig som den tekniske kunnen, og du vil i tæt samarbejde med resten af vores team sikre, at alt følger den kreative rød tråd og stemmer overens med kundens øvrige markedsføring.

Du er:

  • Hundredmetermester i planlægning og eksekvering af annoncering på sociale medier. Vi arbejder i dag med Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest.
  • Spitzenklasse til opsætning af skudsikre tracking-setups, der kan gøre vores kunder klogere på, hvordan de bruger deres markedsføringskroner (erfaring med Google Tag Manager er et stort plus).
  • Strategisk velfunderet, og kan sætte en annonceringsstrategi i kontekst med kundens øvrige marketingssetup og forretning. Du ved selvfølgelig at performance marketing ikke kan levere uden et godt brand bagved.
  • Udadvendt og villig til at lære fra dig, så vi i fællesskab bliver klogere og løfter niveauet.
  • Selvstændig og selvdrevet med fokus på at skabe den gode kundeoplevelse fra start til slut.

Mandag bliver din yndlingsdag

bubble er et lokalt forankret bureau i Horsens. Vi har i dag fire ben i vores forretning: Hjemmesider og webshops, identitet og koncept, online markedsføring og foto- og videoproduktion.

Hos os bliver du motiveret til at præstere dit ypperste med spændende cases, og hvor anerkendelse gives med high-fives og bobler.

Vi sidder i vores eget kontorfællesskab; Propelhuset, som er lokaliseret centralt i Horsens. Udover os selv, sidder vi med 15 andre virksomheder, som vi kan sparre med på kryds og tværs.

Ansøgning

Er det dig vi står og mangler? Så skynd dig at sende din ansøgning til job@bubble.dk. Vi holder løbende samtaler, indtil den rette har banket på døren.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel Bach på +45 6069 8700.

Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist? Er du vores nye Paid Social Specialist?
Daniel Bach
Dette indlæg er skrevet
af Daniel den 01. juli 2021
Se også
3 gode grunde til at måle din kommunikation

Vil du lege med et anderledes team?

Kontakt os i dag